22 d’octubre del 2014

22-Oct Fem córrer la vaga

Des de la Guerrilla dels Cossos volem convidar a tothom a sumar-se a la jornada de lluita de la Vaga de Totes. Aquesta és una iniciativa sorgida de diferents espais feministes amb la intenció de capgirar el sentit històric de  la vaga general que no reflecteix les diferents realitats de moltes dones. Aturades, jubilades, treballadores de la llar, estudiants, precàries, mestresses de casa, autònomes, treballadores sexuals, migrants… la seva feina i les seves lluites han de superar el concepte tradicional de vaga:

Així, la iniciativa #VagaDeTotes proposa una vaga productiva, sí, però sobretot una vaga que desbordi els clàssics patrons androcèntrics, que serveixi a totes les persones, treballadores i no treballadores, i a tots els treballs: productius, reproductius, domèstics, sexuals, formals o submergits. Una vaga de consum, una vaga de cures, una vaga de desobediència civil, en fi, una vaga de totes.

Convidem a tothom a sumar-se a les diferents activitats programades per avui i a  penjar al balcó, com a gest simbòlic,  el davantal.

#FemCorrerLaVaga


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.